AJANKOHTAISTA

Kevään kynnyksellä on hyvä kehittää itseään kun kehossa rupeaa tuntumaan kevätvärinöitä mitä mielenkiintoisimmissa paikoissa! Tule suorittamaan kanssani naisen käsittelyn lyhyen oppimäärän tunnin mittaisena iloitteluna jossa perehdytän sinut mm G-pistehierontaan sormin, rintojen hellimiseen ja muihin naisellisiin herkkiin kohtiin. Saat konkreettisesti kokea mihin ilahduttaviin lopputuloksiin oppimasi kädentaidot johtavat. Pidänhän toki huolta sinustakin pienellä rentouttavalla hieronnalla!

Ohoj, alla svenskspråkiga herremän! Dominans och massage av en svenskspråkig yppig dam i Åbo på Kinky Houses välutrustade dominastudio och i Kokkola i ett privat utrymme under denna sommar.

Saan paljon kyselyitä koska olen milläkin paikkakunnalla. SEURATKAA HYVÄT IHMISET KEIKKAKALENTERIANI, SEN TAKIA SE ON OLEMASSA! Tästä eteenpäin se tulee olemaan päivitetty noin 3-5 viikkoa eteenpäin, ja sen pidemmälle en tule suunnittelemaankaan!Keikoilla käydessäni kysytään usein seuraavaa käyntiä kyseisellä paikkakunnalla. Tällä hetkellä käyn omassa paikassani Oulussa noin kerran kuussa, Turussa 1-2 kuukauden välein ja muilla paikkakunnilla noin 3-6 kuukauden välein.

ETÄDOMINOINTI on minun viimeisin alueenvaltaukseni. Se toteutuu etätehtävinä sähköpostilla tai whatsappin välityksellä. Livenä etädominointi tehdään normi- tai whatsappvideopuhelulla työpäivinä työaikoina 10-19. Vartin etäpläjäyksiä ei varata etukäteen, 30 minuutista ylöspäin kestävät etänöyryytykset varataan ja maksetaan etukäteen mobilepay-sovelluksen kautta, jolloin maksu siirtyy reaaliaikaisena. Pikasiirrollakin voi maksaa.Etädominonnista voi kysellä asiallisella sähköpostilla tai soittaa nro näkyen nrooni 041 742 1045 työpäivinä 10-19. Erityisesti verbaalinen nöyryytys soveltuu hyvin etänä tehtäväksi. Voit myös esim. joutua kuvaamaan itseäsi tekemässä hyvin nöyryyttäviä tekosia valtiattaren huviksi. Etänäkin tehtävä nöyryyttäminen suunnitellaan sinun toiveittesi pohjalta! Hinnaston ja maksutiedot saat minulta henkilökohtaisesti. Whatsapp on minulla käytössä maksullisia etäpalveluja varten, se ei ole mikään ilmainen viihdekanava!

Huomioithan että työpuhelimeni on suljettu muina kun työaikoina! Eli suomeksi se tarkoittaa iltaisin, öisin ja vapaapäivinä!! Kuuntelemalla vastaajan viestin pysyt ajan tasalla missä milloinkin viipotan ja koska olen tavattavissa puhelimitse! EN tee kotikäyntejä ( minulla on aina kivat tilat käytettävissä, että tervetuloa vaan!). Töitä teen työpäivinä työaikoina ja tämä koskee myös sähköposteihin vastaamista. Työaikani on pääasiallisesti 10-19, ja yhdeksäntuntiset työpäivät riittävät minulle, joten en tee töitä yömyöhään!

Kun teet sähköpostitiedusteluja muista mainita mistä kaupungista on kyse, studiotilat minulla on tällä hetkellä käytössä Turussa ja Oulussa.

Älä unohda aina niin suosittua rintahoitoa H-kupein suoritettuna ja pitkiä kiduttavan kutkuttavia CUM-CONTROL-hoitoja!

Kesämieltä ja pysykää ojien välissä kun vaatetus vähenee!

Carita :)Päivitetty 14.5.2022