AJANKOHTAISTA

Taas uusi paikkakunta kalenterissa. Viikolla 37 ma-ke kurmuutan tuhmia poikia Kajaanissa. Etelän pojille tiedoksi että toinen visiitti Hämeenlinnaankin on suunniteltu lokakuulle.

Kun kohti syystuiskuja taas kuljetaan,niin pian on aika taas lämmitellä lämpimällä öljyllä tehdyllä hemmotteluhieronnalla. Body-hieronta pehmeillä muodoilla ja lämmitetyllä öljyllä sopii syyspiristykseen mainioisti!

ETÄDOMINOINTI on minun viimeisin alueenvaltaukseni. Se toteutuu etätehtävinä sähköpostilla tai whatsappin välityksellä. Livenä etädominointi tehdään normi- tai whatsappvideopuhelulla työpäivinä työaikoina 10-19. Vartin etäpläjäyksiä ei varata etukäteen, 30 minuutista ylöspäin kestävät etänöyryytykset varataan ja maksetaan etukäteen mobilepay-sovelluksen kautta, jolloin maksu siirtyy reaaliaikaisena. Pikasiirrollakin voi maksaa. Etädominonnista voi kysellä asiallisella sähköpostilla tai soittaa nro näkyen numerooni 041 742 1045 työpäivinä 10-19. Erityisesti verbaalinen nöyryytys soveltuu hyvin etänä tehtäväksi. Voit myös esim. joutua kuvaamaan itseäsi tekemässä hyvin nöyryyttäviä tekosia valtiattaren huviksi. Etänäkin tehtävä nöyryyttäminen suunnitellaan sinun toiveittesi pohjalta! Hinnaston ja maksutiedot saat minulta henkilökohtaisesti. Whatsapp on minulla käytössä maksullisia etäpalveluja varten. Palvelutiedustelut tehdään asiallisella sähköpostilla tai soittamalla nro näkyen työaikoina työpäivinä, EI whatsappilla!

Kun olette varanneet ajan, niin muistakaa PERUUTTAA se, jos ette pääsekään, jos haluatte jatkossakin asioida kanssani. Tekstari käy.

Suosittelen ohjeiden noudattamista, valtiattaren suututtaminen ei aina ole kannattavaa!

Maksu käteisellä kun nähdään livenä!

Muina kun työaikoina puhelimeni on suljettu eli iltaisin, öisin ja vapaapäivinä!! Kuuntelemalla vastaajan viestin pysyt ajan tasalla missä milloinkin viipotan ja koska olen tavattavissa puhelimitse!

Nauttikaamme ihanasta elokuusta!

Carita :)Päivitetty 11.8.2022