AJANKOHTAISTA

Pohjoisen valloitukseni jatkuu. Piipahdan lokakuussa Rovaniemellä ja joulupukin sijasta toivon löytäväni ne kurituksen tarpeessa olevat tuhmat pojat! Ja matkaa jatkuu yhä pidemmälle eli tulossa myös Sodankylä.

Valtiattaren elämä on turbulenttia, varsinkin kun ei asusta Strömsössä joten uudet keikkakaupungit Porvoo ja Kajaani siirtyvät myöhemmälle syksyyn.

Keikoilla ollessani on kyseessä yksityiset siviilitilat, mutta dominakamppeet kulkevat kätevästi mukana, joten monipuolista ja myös hieman erilaisella tavalla toteutettua alistamista voin harjoittaa. Suosittelen lämpimästi ajanvarausta mahdollisimman hyvissä ajoin kun kyseessä on muut kaupungit kun Oulu ja aikataulunne ovat selvinneet. Käyn keskimäärin 1-3 kertaa keikkakaupungeissa per vuosi ja on ikävää myydä ei-oota viime tipan herroille.

Kuumakivihieronta miehisiä herkkukohtia huomioiden lämmitetyillä basalttikivillä sopii hyvin syyskauteen. Huomioikaa ettei tämä hoito sovi korkeasta verenpaineesta kärsiville! Kun kohti syystuiskuja taas kuljetaan,niin pian on aika taas lämmitellä lämpimällä öljyllä tehdyllä hemmotteluhieronnalla. Body-hieronta pehmeillä muodoilla ja lämmitetyllä öljyllä sopii syyspiristykseen mainioisti!

Jos teillä on ideoita ja toiveita uusien palvelujen suhteen, niin esittäkää ne rohkeasti! Monet hyvät ideat ovat peräisin asiakkailtani! On hyvä kumminkin pitää mielessä ettei ole tarjolla suuseksiä, eikä yhdyntää!

Kun olette varanneet ajan, niin muistakaa PERUUTTAA se, jos ette pääsekään, jos haluatte jatkossakin asioida kanssani. Tekstari käy. Ja hyvissä ajoin!

Muina kun työaikoina puhelimeni on suljettu eli iltaisin, öisin ja vapaapäivinä!! Kuuntelemalla vastaajan viestin pysyt ajan tasalla missä milloinkin viipotan ja koska olen tavattavissa puhelimitse!

Valoisaa mieltä pimeneviin syysiltoihin!


:) Carita


Päivitetty 15.9.2022