Valtiatar Carita

UPEA CARITA

Olen Carita, alkujaan sielt toist puolt jokkee, Suomen Turust. Nykyään elän ja vaikutan Oulussa. Alalla olen ollut jo kaksikymmentä vaiherikasta vuotta! Mottoni on, että asikkaalla tulisi olla vähän leveämpi hymy mennessä, kuin tullessa.

Ikää on kertynyt 40+ vuotta, ja kokemus karttunut vuosien myötä. Ulkonäöltäni olen uhkea, H-kuppinen, sopivasti oikeista kohdista pyöristetty malli. Varreltani olen suhteellisen pitkä, ja täysin turkulainen luomutuote. Luonteeltani olen määrätietoinen, avarakatseinen, rento ja puhelias. Olen utelias, joten kaikki erikoistoiveet ovat mieleeni. Mikään ei enää hämmästytä tai kummastuta!

Yhteyden minuun saat asiallisella sähköpostilla osoitteeseen upea.carita@yahoo.com tai soittamalla, pääasiallisesti arkisin 10-20 välillä. Ottaessasi yhteyttä sähköpostitse kerro mistä kaupungista on kyse, ja määrittele palvelu, jos haluat tarkan hintatiedon. Alustavat kyselyt käyvät hyvin sähköpostitse, mutta ajanvaraus hoidetaan soittamalla numero näkyen.

Kuuntele vastaajan viesti, niin tiedät missä milloinkin minut tavoittaa. Omat studioni on Oulussa ja Pieksämäellä, löydät ne netistä osoitteella www.villikammio.net. Tapaat minut myös asianmukaisesti varustetulla studiolla Turussa.

Tiedustelut soittamalla, en vastaa tekstiviesteihin. Numeroni on 041 742 1045.