Valtiatar Carita

SHOWT JA HIERONNAT

Jos haluat aistillisen stripin, ja nähdä, miten riisuudun vaatekappale kappaleelta paljastaen uhkeat muotoni, se käy! Poseeraan rohkeasti, ja läheltäkin saa katsoa! Sylitanssissa istun alastomana syliisi.

Hieronnoissa on paljon aistikkaita vaihtoehtoja! Body-hieronta on spesiaalini. Sivelen sinua koko kehosta muhkeilla muodoillani, öljyä käyttäen. Lopuksi saat hellän vaahtopesun. Uutta hierontavalikoimassani on aistillinen japanilainen nuru-hieronta, eli liuku-hieronta alastomalla vartalolla suoritettuna. Liu'un päälläsi monipuolisesti vartaloni painoa hyväksi käyttäen. Lopputulos on ihanan kevyt ja rento olotila!

Rintahoito, pyrstöhoito ja erilaiset sauvaleikit hekuman huippuun asti vietynä kuuluvat ohjelmistoon. Voimme sauvoa haluamiisi reikiin erikokoisilla dildoilla.

Viimeisin uutuus monipuolisessa hierontavalikoimassa on bondassage eli sidontahieronta, joka lempeästi tutustuttaa sinut uuteen maailmaan. Jalkasi ja kätesi sidotaan, silmäsi peitetään ja matka voi alkaa. Aloitan käsittelyn moottoroidulla hierontahanskalla, jatkan sivellen piiskoilla, nahkakäsineillä, kettingeillä, höyhenillä ym. Kipua ei tuoteta, jälkiä ei jää! Kokeilemisen arvoinen elämys!

Näkemisiin, ikimuistoisiin, Carita

P.S. En hae poikaystävää, enkä seksiseuraa, joten sellaista on turha vongata!