Valtiatar Carita

SESSIOT

Dominasessioita teen laidasta laitaan, pysyvää ruumiinvammaa tuottamatta. Ennen sessiota käymme läpi session kulun, toiveesi ja tyylin millä sessio tehdään, sen jälkeen vasta lähtee aika käyntiin. Varaan sinulle myös peseytymis- ja pukeutumisaikaa. En käytä kyselykaavakkeita ja hintatiedustelut tehdään soittamalla numero näkyen tai asiallisella sähköpostitiedustelulla. Olen hyvin monipuolinen Domina ja olen vaikuttanut alalla 23 vuotta. Repertuaarini on hyvin laaja.Voimme esim. harrastaa painia, tramplingiä, koiran- tai ponikoulutusta. Pissaleikit ovat suosikkejani. Pissaan suuhun tai vartalolle, sopimuksen mukaan, mutta minua ei saa nuolla alapäästä. En myöskään enää tee kaviaaria, enkä tarvitse wc-orjia. Face-sitting eli naaman päällä istun esim.pikkuruiset stringit, nahkahousut tai kiiltävät leggingsit jalassa. Käytössäni on myös suusauva. Naaman päällä voin myös istua tukauhduttaen. Tyttöilijät ovat tervetulleita ja narttukoulutus käy minulta leikiten. Aikuisvauvat saavat tuttipulloa, vaipat vaihdettua ja voivat katsoa muumeja mamin sylissä. Ruokien murskaaminen ja tallominen käy.

En tee sessioita ulkona tai julkisilla paikoilla. Siveysvöiden avaimien hallussapito ja luovuttaminen on käytännössä hankalahkoa koska vaihdan paikkakuntaa useasti. Kaikki sessiot tehdään räätälintyönä juuri sinun toiveittesi mukaan ja ovat molemminpuolisen kemian ja yhteispelin tulos.

Seuraa keikkakalenteriani, paikkakunnat missä liikun voivat vaihdella! Huomioi etten käy pääkaupunkiseudulla!

LÄÄKÄRILEIKIT

Lääkärintarkastus voi olla perusteellinen ja todenmukainen ja sisältää mm näöntarkastuksen, sydänäänten kuuntelun stetoskoopilla, verenpaineen ja sokeriarvojen mittauksen, pituuden ja painon tarkastuksen. Voimme vaihtoehtoisesti keskittyä alapään tutkimiseen ulkoisesti ja sisäisesti, sekä käydä läpi mahdolliset miesten vaivat. Terveystarkastus koulun tyyliin käy myös. Rajumpia toimeenpiteitä ovat neulat, sondit, tenssin (sähkölaite) käyttö sekä kuuma steariini. Teen myös pallien täyttöä suolaliuoksella. Rajumpaan kategoriaan kuuluu myös kolmannen asteen kuulustelu johon voi sisältyä mm kovaa kipua ja vesielementti. Tätä en suosittele aloittelijoille!

PYRSTÖNPÖYHINNÄT

Anuksen käsittely käy rautaisella kokemuksella sormella, sauvoilla, eturauhashierojilla tai vyödildolla. Dildoja on kassillinen. Teen fistausta ja hanskakokoni on 7.

Dominana olen mieluusti palvottavana. Voit suudella muhkeita rintojani, tai nuolla ferrarinpunaiseksi lakattuja varpaankynsiäni.

ROOLILEIKIT

Bravuurini on tiukka opettaja, joka ottaa kurittoman oppilaan jälki-istuntoon. Voit myös saada opetusta seksuaalisuuden saloista, tai oppia "tuhman" sanaston eri kielillä. Vaihtoehtoisesti viehkeä hoitajatar voi antaa sinulle tarvittavat rokotukset tai uhkea lääkäri tutkii koko kehon. Minulta löytyy myös tarjoilijattaren pvc-asu, sekä nunnan asu. Voit hakea turvapaikkaa abbedissan luostarista, ja tutustua nunnan pakottaviin tarpeisiin. Miltä tuntuisi jäädä kiinni turvatarkastuksessa ja joutua vartijan kopeloitavaksi? Jos sinulla on salainen fantasia tai jotain erikoisempia toiveita, kerro ne, niin toteutamme ne yhdessä!

FETISSIT

Pidätkö tuoksuvasta nahasta? Tai kiiltävästä pvc:stä? Kiihottaako korsetit? Pitsisukat, korkokengät, reisisaappaat? Kumisaappaat? Hikisukat? Minulta löytyy asusteita joka lähtöön... Korsetteja, sukkanauhaliivejä, sexyjä mekkoja, nahkaa ja pvc:tä. En taatusti jätä sinua kylmäksi. Tulehan leikkimään ison tuhman tädin kanssa! Kynsifetisistit voivat ihailla hoidettuja, koristeltuja pitkiä kynsiäni jotka muuttavat väriään noin kerran kuussa.

VERBAALINEN ALISTAMINEN

Sinä, joka et välitä fyysisestä alistamisesta, mutta haluat nöyrtyä verbaalisesti lahjakkaan ja akateemisesti koulutetun monikielisen Valtiattaren edessä ja henkisesti toimia hänen kynnysmattonaan, olet tervetullut kokemaan sanallisen nöyryytyksen eri muotoja.

Pilkkaan esim. pienenpientä ulokettasi jota on mahdotonta nähdä ilman suurennuslasia, ja joka on täysin hyödytön uloke eritoten naisten kanssa kanssakäymisessä. Nauraa hohotan kaikenkattavalle surkeudellesi, ihmettelen puuttuvia käytöstapojasi, huonoa ulosantiasi ja surkuttelen miehistä putkiaivoutta. Saivartelen, kettuilen, vittuilen, olen ironinen ja sarkastinen ja käytän kaikkea sanomaasi sinua vastaan. Tarvittaessa haukun sinut pataluhaksi, tai perustelen perinpohjin miten kukaan järjissään oleva naisihminen ei voisi katsoa sinuun päinkään.

Saan sinut tuntemaan itsesi maan matoseksi, täysin hyödyttömäksi surkimukseksi.

Käytöksen kultaisen käsikirjan ostamisen sijasta voit tulla minulle käytöskouluun. Muun muassa opit pyytämään asioita kauniisti, puhumaan selkeällä ja kuuluvalla äänellä ja opit myös että EI! on suomalainen kieltosana, joka käytännössä tarkoittaa että mainitsemani asia jätetään tekemättä! Voit myös itse valita session aiheet mieltymyksesi mukaan ja toiveet ovat aina tervetulleet!