Valtiatar Carita

HIERONNAT

Hieronnoissa on paljon aistikkaita vaihtoehtoja! Body-hieronta on spesiaalini. Sivelen sinua koko kehosta muhkeilla muodoillani, öljyä käyttäen. Lopuksi saat hellän vaahtopesun. Lopputulos on ihanan kevyt ja rento olotila!

Rintahoito, pyrstöhoito, täsmähoito ja erilaiset sauvaleikit hekuman huippuun asti vietynä kuuluvat ohjelmistoon. Voimme sauvoa haluamiisi reikiin erikokoisilla dildoilla. Kyseiset hoidot voin tehdä myös lämmitetyllä öljyllä!

Monipuolisessa hierontavalikoimassa on bondassage eli sidontahieronta, joka lempeästi tutustuttaa sinut uuteen maailmaan. Jalkasi ja kätesi sidotaan, silmäsi peitetään ja matka voi alkaa. Aloitan käsittelyn infrapunalla varustetulla hierontalaitteella, jatkan sivellen piiskoilla, nahkakäsineillä, kettingeillä, höyhenillä ym. Kipua ei tuoteta, jälkiä ei jää! Kokeilemisen arvoinen elämys!

Suosikkihoito numero yksi on tällä hetkellä com control eli haen orgasmia edeltävää tilaa mahdollisimman monta kertaa ennen loppuhuipennusta. Kyseiseen hoitoon varataan mielellään vaikka tunteroinen aikaa. Omanlaiseni erikoishoito on hiljainen hipsuttelu jossa käytän kaikki 23:n vuoden aikana keräämäni taidon ultrakevyeen kosketukseen runsaalla öljyllä. Jos olet tulinen uros voimme kokeilla miteen moneen loppuhuipennukseen hieromalla kykenet valitsemasi ajan puitteissa.

Näkemisiin, ikimuistoisiin, Carita

P.S. En hae poikaystävää, enkä seksiseuraa, joten sellaista on turha vongata! En tarjoa suuseksiä enkä yhdyntää!!