Valtiatar Carita

PÅ SVENSKA

Hej!

Jag är finlandssvenska Carita, en mogen kvinna med formerna på de rätta ställena. Brösten är H-kupiga och helt utan stoppning. Mig veterligen är jag den enda finlandssvenska massösen och härskarinnan inom branschen just nu...

Arbetserfarenhet och skicklighet har jag uppövat under 23 års tid. Du får service på svenska är det så fråga om dominans eller massage. Min repertoar är bred och mångsidig! Jag är djärv och nyfiken på allt nytt. Rollspel och kisslekar tycker jag speciellt mycket om.

Som härskarinna kan jag vara sträng och målmedveten, elak och ful i munnen eller ostyrig kryddad med humor. Allt mellan himmel och jord kan du önska, bara du kommer ihåg att sex i någon form inte kommer på fråga. Dessutom skadar jag inte någon! Du kan välja mellan dominasessioner, rolllekar, läkare-patientlekar, strap-on behandlingar, alla sorters stavlekar, trampling, kisslekar och flicklekar. Alla önskemål behandlas med tillbörlig diskretion och professionalitet. Vill du bli undersökt av en söt sköterska, eller söka skydd hos abbedissan i klostret, eller bli fasttagen och kroppsundersökt av en kvinnlig tulltjänstekvinna, är det bara att säga till!

Mina egna sakliga utrymmen finns att hitta i Uleåborg. Du kan också träffa mig på turne runtom Finland t.ex i Tammerfors, Björneborg, Lappo och Kuopio.

Kontakt med mig får du på numret 041-7421045. Ring gärna så numret syns!

Email:upea.carita@yahoo.com