Valtiatar Carita

SESSIOT

Dominasessioita teen laidasta laitaan, pysyvää ruumiinvammaa tuottamatta. Ennen sessiota käymme läpi session kulun, toiveesi ja tyylin millä sessio tehdään, sen jälkeen vasta lähtee aika käyntiin. Varaan sinulle myös peseytymis- ja pukeutumisaikaa. Voimme käyttää myös kyselykaavaketta, sinun niin halutessasi.

Olen hyvin monipuolinen Domina. Voimme harrastaa painia, tramplingiä, koiran- tai ponikoulutusta, leikkiä lääkärileikkejä ynnä muuta. Pissaleikit ovat suosikkejani. Pissaan suuhun tai vartalolle, sopimuksen mukaan.

Dominana olen mieluusti palvottavana. Voit suudella muhkeita rintojani, tai nuolla lakattuja varpaitani. Pyllyn käsittelyä löytyy eturauhashierojalla, vyödildolla, tai tenssillä eli sähkölaitteella. Vain taivas, ja Suomen laki ovat rajana!

Otahan rohkeasti yhteyttä!

ROOLILEIKIT

Bravuurini on tiukka opettaja, joka ottaa kurittoman oppilaan jälki-istuntoon. Voit myös saada opetusta seksuaalisuuden saloista, tai oppia "tuhman" sanaston eri kielillä.

Vaihtoehtoisesti viehkeä hoitajatar voi suorittaa sinulle täydellisen lääkärintarkastuksen.

Minulta löytyy myös tarjoilijattaren pvc-asu, sekä nunnan asu. Voit hakea turvapaikkaa abbedissan luostarista, ja tutustua nunnan pakottaviin tarpeisiin. Miltä tuntuisi jäädä kiinni turvatarkastuksessa ja joutua vartijan kopeloitavaksi?

Jos sinulla on salainen fantasia, kerro se, niin toteutamme sen.

FETISSIT

Pidätkö tuoksuvasta nahasta? Tai kiiltävästä pvc:stä? Kiihottaako korsetit? Pitsisukat, korkokengät, reisisaappaat? Kumisaappaat? Hikisukat?

Minulta löytyy asusteita joka lähtöön... Korsetteja, sukkanauhaliivejä, sexyjä mekkoja, nahkaa ja pvc:tä. En taatusti jätä sinua kylmäksi. Tulehan leikkimään ison tuhman tädin kanssa!