AJANKOHTAISTA

Taas pukkaa uutta paikkakuntaa kalenteriin, matkailu nimittäin avartaa! Tammikuun alussa reissu ensimmäistä kertaa elämässä Sotkamoon.

Kun kylmät ilmat ilmaantuvat taas milloin mihinkin, niin hemmotteluhieronta lämpimällä öljyllä voi lämmittää mukavasti sekä mieltä että kehoa! Miehetkin näyttävät kärsivän stressistä näinä raskaina aikoina, joten ajattelin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ja laittaa molemmat päät kuntoon samalla kertaa. Eli kyseessä traditionaalinen intialainen päähieronta yhdistettynä kokovartalohierontaan tai täsmähoitoon. Päähieronta rentouttaa, poistaa stressiä ja parantaa uunen laatua(sitten kun on sen aika!). Muita uutuuksia ovat mm PPP-hieronta, hieronta takaapäin tehtynä ja hieronta silmät sidottuna tai vaihtoehtoisesti hieronta jossa sekä hemmoteltavan että hierojan silmät ovat sidottuna.

Tällä hetkellä käytössä asianmukaisesti sisustetut studiotilat Oulussa (omat tilani) ja Tampereella, muualla Suomessa kyseessä yksityiset siviilitilat .Keikoilla ollessani, eli muualla kun Oulussa, en tiedä vielä seuraavaa tulokertaa kyseiselle paikkakunnalle, joten jos ei ole muuta kysyttävää kun "KOSKA TULET TÄNNE SEURAAVAN KERRAN"?, niin puhelun voi todellakin myös jättää seuraavaan kertaan ja elää toivossa että sellainen todellakin tulee!

Muistutan monipuolisesta palvelutarjonnasta! Teen kelmutuksia,neuloituksia, käytän sondeja, teen pallien täyttöä suolaliuoksella, käytän eroottista tenssiä, ja hierojien käyttämää tenssiä, hierontavasaraa ym. Tallon, painin, laitan painoa vartalollesi, teen face-sittingiä, minulla on suudildo ja iso kassillinen erilaisia vetkuttimia. Koirankoulutus sujuu ja terveystarkastukset. Jos sinulla on jokin oma fetissi tai idea, esitä se! Roolileikit ovat lähellä sydäntäni ja nyt on visiitti anopilla ollut suosittu viime aikoina. Yksi kestosuosikeista on tuhman oppilaan jälki-istunto.

Nyt on sopiva aika antaa itselleen hieman laatuaikaa ja hemmottelujoululahjaa (jos on ollut kiltti!) osaavissa käsissä ja nauttia kiireettömästä stressiä poistavasta tuokiosta.

Rauhallista joulun aikaa ja ehdottomasti PALJON parempaa UUTTA VUOTTA!

)( Carita


Päivitetty 18.12.2022